مقالات HSE

مشخصات کفش نسوز و کاربردهای آن در صنعت

مشخصات کفش نسوز و کاربردهای آن در صنعت

کفش نسوز ضمن اینکه باید از پاها محافظت کند باید هیچ گونه ناراحتی برای انگشتان پا ایجاد نکند و موجب حساسیت های پوستی نشود بنابراین کفش نسوز مناسب کفشی است که پا در آن کاملا احساس راحتی کند و در هنگام پوشیدن های طولانی مدت پا را تحت فشار قرار ندهد. از این رو در انتخاب یک کفش مناسب تنها جنبه زیبایی مطرح نیست و باید کفش طوری باشد که از آسیب دیدن های پا در برابرگرما و سرما و شرایط نا مناسب و نا همواری های زمین جلو گیری کند.

بنابراین برای هر کاری کفشی تولید شده و تنوع زیادی در کفش ها به وجود آمده است و برای کار های سخت‌تر مانند آتش نشانی نیز کفش های مخصوص تولید شده است تا از پا محافظت کند. کفش نسوز به کفشایی گفته می شود که در مقابل آتش و حرارت مقاوم می باشد و از لحاظ قابلیت اشتعال بودن بررسی شود. قابلیت اشتعال به این معنی می باشد که در چه زمانی شعله‌ور می شود و طی چه مقدار زمان به طور کامل می سوزد.

کفش نسوز آتش نشانی

این کفش ها توسط آتش‌نشان ها و تراش کار ها و سایر افرادی که با آتش سر و کار دارند استفاده می شود. کفش های نسوز علاوه بر اینکه باید پا را از آتش و مواد سوزنده محافظت کنند باید دارای پنجه های قوی نیز باشند تا در موقع افتادن اشیاء و وزن های سنگین نیز از قطع انگشتان پا جلو گیری کنند. قبل از پوشیدن و استفاده از کفش نسوز باشد و ایمنی آن بررسی شود و از سالم بودن آن مطمئن بود.

بیشتر بخوانید
حریق های الکتریکی ناشی از اختلالات سیستم های برقی

در مکان هایی که آتش‌سوزی می شود امکان خطر اتصال و جرقه و آتش افروزی های زیاد، افزایش پیدا می کند، بنابراین کفش های نسوز باید عاری از هرگونه میخ و. باشند یا به عبارتی از کفش های میخ دار در این گونه کار ها استفاده نشود تا از برق گرفتگی محافظت کند و همچنین این کفش ها تا جایی که امکان دارد باید ساق دار باشند تا از ساق پا ها نیز محافظت کند.
کفش نسوز در مقابل حلال های نفتی و روغنی مقاوت زیادی دارد و همچنین عایق حرارتی می باشد.

انسان ها همواره به دلیل محافظت از جان و جسم خود در برابر خطرات و آسیب های مختلف تدریجاً رو به پوشش های مناسب آورده اند. کفش از جمله نادرترین اشیایی می باشد که در تحقیقات باستان شناسی بدست آمده است. کفش ها جزو پوشش و لباس کار محسوب می شوند و کار فرما ها باید کفش ایمنی و لباس مناسب را در اختیار کارگران و کارمندان خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید
تغییرات مهم در فرآیندهای صنعتی

کفش ایمنی از روزگاران گذشته مورد استفاده بشر و شغل های گوناگون آن ها بوده است و یکی از ملزومات مشاغل پر خطر محسوب می شود، برای اینکه کفش های ایمنی که مخصوص یک شغل است را بشناسیم باید خصوصیات آن شغل را بدانیم و در مورد نحوه استفاده از آن ها و شغلی که در آن ها به کار برده می شود آگاهی کامل داشته باشیم.

ویژگی های کفش ایمنی نسوز

حفاظت از اعضای بدن یکی از وظایف مهم و اساسی هر شغلی می باشد و برخی از شغل ها از جمله شغل های بسیار حساس می باشند که باید حفاظت از بدن را در انجام آن ها، حتما جدی گرفت.

انتخاب کفش باید با رعایت اصول استاندارد و همچنین بر اساس نوع استفاده از آن صورت گیرد، همانطور که در زمستان کفش مخصوص فصل زمستان و در تابستان نیز کفش مخصوص فصل تابستان را می پوشیم و در مهمانی ها از یک نوع کفش و برای بیرون رفتن از کفش دیگر استفاده می کنیم باید در شغل ها و کار های مختلف نیز به همان اندازه دقیق بوده و از کفش ها و لباس های مخصوص به همان کار را استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید
کارشناس فنی و محیط زیست

یکی از روش های مهم پیش گیری از حوادث در شغل های متفاوت و حساس استفاده از وسایل و لوازم و لباس کار مناسب و حفاظت از آن ها می باشد. از جمله این شغل های حساس و مهم آتش نشانی و برق کاری و تراشکاری و همچنین استفاده از مواد پرتوزا می باشد. دست ها و پاها از ارزشمندترین اعضای بدن می باشند که برای حفاظت از آن ها در برابر سوختگی، بریدگی و خوردگی و سایر جراحات و آسیب ها باید از دستکش ایمنی و کفش های مناسب استفاده کرد.مشخصات کفش نسوز و کاربردهای آن در صنعت

 

پاها از اجزای اصلی بدن می باشند که دارای استخوان های زیادی می باشند و برای اینکه دچار آسیب دیدگی نشوند باید در پوشش آن ها دقت شود و از آن ها محافظت نمود و از کفش های مناسب استفاده کرد، گاهی انسان ها در مشاغل مختلف مثل آتش نشانی مجبور می شوند به مدت طولانی کفش در پاهای خود نگه دارند و مشغول کار شوند.

امتیاز ما

16 دیدگاه در “مشخصات کفش نسوز و کاربردهای آن در صنعت

  1. مسعود صالحی گفت:

    هزینه رپورتاژ آگهی توی سایت شما چنده؟

  2. روح الله دهقانی گفت:

    محتوا خوبی بود

  3. غلام مددی گفت:

    احسنت عالی بود

  4. مهدی رهنما گفت:

    Awli bood

  5. امید هدایت گفت:

    اکانت اینستا هم دارید؟

  6. یوسف اسدی گفت:

    چرا اینقد کم؟

  7. جمشید فاضلی گفت:

    حرف نداری

  8. عبدالحسین میرزایی گفت:

    این مطلب حرف نداشت

  9. احسان افشار گفت:

    خیلی عالی بود

  10. سجاد فراهانی گفت:

    خیلی خوب بود

  11. یوسف انصاری گفت:

    شما پیج اینستا هم دارین؟

  12. بهمن نقدی گفت:

    چطوری می تونم باهاتون ارتباط بر قرار کنم

  13. یوسف زاهدی گفت:

    خیلی دنبال این موضوع بودم

  14. فرهاد نصیری گفت:

    چطوری میتونیم از آخرین مطالبتون باخبر بشیم

  15. غلام احمدی گفت:

    مرسی

  16. علیرضا قهرمانی گفت:

    من زندگیمو مدیون شمام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *